Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Etoimasteite Gia Akoma Perissotero Gelio Kai Diaskedasi

Το Rouk Zouk επιστρέφει δυναμικά στον ΑΝΤ1 για 7η συνεχή χρονιά

Ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερο γέλιο και διασκέδαση

H Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει στο τιμόνι της αγαπημένης εκπομπής

Ετοιμαστείτε για μια νέα συναρπαστική σεζόν του Rouk Zouk, καθώς η αγαπημένη εκπομπή επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για έβδομη συνεχή χρονιά. Με την ακαταμάχητη Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι, το Rouk Zouk υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονο γέλιο, διασκέδαση και συναρπαστικές στιγμές.

Το Rouk Zouk είναι ένα κλασικό παιχνίδι που έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών με την απλότητα και την ξεκαρδιστική του φύση. Στην εκπομπή, δύο ομάδες διαγωνίζονται μεταξύ τους προσπαθώντας να μαντέψουν λέξεις ή φράσεις με τη βοήθεια των ενδείξεων που δίνουν οι συμπαίκτες τους.

Για την 7η σεζόν, το Rouk Zouk αναμένεται να προσφέρει στους τηλεθεατές ακόμα περισσότερη διασκέδαση και γέλιο, με νέους καλεσμένους, συναρπαστικές προκλήσεις και μοναδικές εκπλήξεις. Η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι και πάλι η οδηγός του παιχνιδιού, με την ξεχωριστή της προσωπικότητα και το αστείρευτο χιούμορ της.

Μη χάσετε τη μεγάλη πρεμιέρα του Rouk Zouk την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 17:45 στον ΑΝΤ1. Ετοιμαστείτε για μια νέα σεζόν γεμάτη γέλιο, διασκέδαση και συναρπαστικές στιγμές.


Comments